Сървис плюс » Оферти » Неустоими изкушения за празника на влюбените – Свети Валентин!

Неустоими изкушения за празника на влюбените – Свети Валентин!

В стремежа си да бъдем актуални,ние от ServicePlus предлагаме на вашето внимание,шоколадовите изкушения приготвени специално за празника на влюбените. Зарадвайте любимия си човек с едно сладко изкушение. Трите варианта които сме приготвили са изработени от висококачествени,изцяло натурални продукти.

Предложение 1 е вариация от шоколадови трюфели,приготвени от натурален шоколад,съчетан с домашно приготвен ликьор от вишна,портокалова редукция и цял лешник.Трите варианта на трюфелите са изцяло ръчно изработени и предлагат неповторим,уникален и запомнящ се вкус!

Цена вариант 1-25.00лв-0.300гр-30бр

 

Предложение 2 е комбинация от шоколадови кошнички с пълнеж от мус бял шоколад в съчетание с бисквити с масло и млечен шоколад с мус натурален шоколад, и трети вариант кошничка от шоколад с пълнеж от малинов йогурт с поръска от ядки.

Цена вариант 2-23.00лв-0.360гр-24бр

Предложение 3 е изцяло авторско и уникално и е предназначено за хора с усет към детайла,каквито са и нашите клиенти Шоколадово дърво Бонсай е приготвено от шоколад с различни вкусове на отделните компоненти.Всеки един детайл от композицията е за консумация и е приготвен с много любов и страст от нашите професионални сладкари!

Цена вариант 3-60.00лв-0.700гр

Изберете един от предложените варианти и ние ще ви ги доставим безплатно в рамките на град Варна.В цената на вариантите е включена кутия.

Моля направете вашата поръчка на формата за запитване на нашият сайт,на E-mail – serviceplus@abv.bg или на телефон 0887291520 до 11.02.2018г

Неустоими изкушения за празника на влюбените – Свети Валентин!