Сървис плюс » Услуги » Кетъринг услуги

Кетъринг услуги

Сървис плюс има богат опит в организирането на кетъринг услуги.Избраните от Вас  кетъринг услуги ще  бъдат организирани от професионалисти с дългогодишен опит на пазара за кетъринг услуги в България.Доверете се на Сървис Плюс за Вашият кетъринг и огранизирането на кетъринга за предстоящо събитие,за да получите най-добите кетъринг услуги.Нашият персонал с удоволствие ще приготви изискани ястия, хапки и тапаси, които ще Ви бъдат поднесени в избрана от Вас обстановка.

Имате повод да почерпите в офиса или искате да впечатлите гостите на абитуриентската на детето Ви? – тогава кетъринг услугите,които предлага Съврис Плюс са точно за вас.Малки или големи групи, ние ще се погрижим добре за кетъринга на Вашето събитие, без значение дали е у дома, в офиса, на парти или дори фестивал.Разполагаме с типологизирани менюта, които ще Ви бъдат изпратени при запитване за кетъринг на Вашето събитие.

Изготвяме менюта по желание на клиента. Заедно можем да измислим меню, което ще задоволи Вашите нужди и очаквания.Можете да разгледате кетъринг менютата,които предлага Сървис Плюс в страницата с кетъринг менюта.Ако искате да задоволите капризите на гостите на Вашето парти или просто времето Ви е ценно и се нуждаете от доставка на храна вкъщи…

Доверете се на нас и няма да съжалявате за своя избор! Ние предлагаме професионални кетъринг услуги.

Моля използвайте формата за запитване ако искате да научите повече за нашите кетъринг услуги.

Кетъринг услуги